Şanlıurfa'da köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaşamını yitirdi. Balıkesir'in Havran ilçesinde bariyerlere çarpan otomobilde ise bir çocuk yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı. Sivas'ın Gölova ilçesinde de otomobil ile hafif ticari aracın şerit ihlali nedeniyle kafa kafaya çarpıştığı kazada, 3'ü çocuk, 9 kişi yaşamanı yitirdi. Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerden Rabia Görünüş'ün, 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Sivas'ın Gölova ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 3'ü çocuk 9 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Sürücüleri henüz öğrenilemeyen hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3'ü çocuk 9 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

SİVAS VALİSİ: 9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sivas Valisi Salih Ayhan, kazayla ilgili katıldığı canlı yayında şunları söyledi:

"1 saat önce olay yaklaşık olarak gerçekleşti. İki araç kafa kafaya, birisinin şerit ihlali sonucu çarpıştı. Bir araçta 6, bir araçta 3 vatandaşımız, toplamda 9 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetti. Birisi 1.5, biri 5, birisi 15 yaşında 3 çocuk ve 3 erkek ile 3 kadın yaşamını yitirdi. Gerekli adli işlemler yapılıyor."

ŞANLIURFA’DA KATLİAM GİBİ KAZA: 5 ÖLÜ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Siverek-Çermik karayolunun 25. kilometresinde Dağbaşı mevkisinde meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 27 BRR 19 plakalı Fiat marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı düştü. Yaşanan kazada, ilk belirlemeye göre 5 kişi hayatını kaybetti.

Jandarma ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

Editör: Haber Merkezi