Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD )Zonguldak Temsilciliği Çaycuma ilçesi öğretmen evi önünde 3 engelli vatandaşa Akülü Tekerlekli Sandalye dağıtımı gerçekleştirdi.

Zonguldak Temsilcisi Cem Ünal, Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı üyesi Ayla Kalaycı ile birlikte, koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle, maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak, İrfan Arabacı , Kemal Arabacıoğlu ve Müzeyyen Sarıkaya yakınlarına Akülü Tekerlekli Sandalyelerini teslim etti.

Zonguldak Temsilcisi Cem Ünal, TOFD Zonguldak olarak bilinçli bir şekilde her türlü sağlık tedbirlerini alarak pandemi süresince de gönüllülerimiz ile birlikte faaliyetlerimizi arttırarak devam ettirmekte olduğunu söyledi.

Engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını gidermeye devam ettiklerini ifade eden Ünal, “TOFD olarak pandemi döneminde 573 Adet Akülü Tekerlekli Sandalye, 205 Adet Manuel Tekerlekli Sandalye, 32 Adet Özellikli Tekerlekli Sandalye Minderi, 8 Adet özellikli elektronik hasta karyolasi ve yatağı, 12 Adet Akülü Tekerlekli Sandalye aküsü Engelli vatandaşlarımıza dağıtılmıştır.

Ayrıca çeşitli kurumlar, belediyeler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve özel sektörler ile zoom üzerinden panel, eğitim faaliyeti ve konferanslar düzenlenmiş olup halkımızın bilinçlendirilmesi amaçlanmıştır.” dedi. Haber: Gönül Dombaycı


Editör: Haber Merkezi