Çaycuma Yeni Belediye binasının 8. katında bulunan işletmeciliğini Şenol Cin, Enes Çıvak ve Akif Cin'in yaptığı 'Panorama Cafe'nin açılışı yapıldı.

Düzenlenen açılışa; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer, DEVA Partisi İlçe Başkanı Ünal Kurt, İYİ Parti İlçe Başkanı Sebahattin Durmuşoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Akça, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kavaracı, Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Emekliler Derneği Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Baysal, Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, TSO Meclis Başkanı Ergün Ece ile çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi ve aynı zamanda Gelecek Partisi Çaycuma İlçe Başkanı olan Şenol Cin, açılış öncesi konuşma yaparak, gelen misafirlere teşekkür etti.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Böyle günler benim için ömrümün en güzel nadide günleri. Yaptıklarımızın sizler tarafından kabul görmesi ve bu güzel mekanlarda hep beraber olmak, bundan sonrada bu tür mekanların yaşaması için sizlerle hep beraber olmak benim için en güzel dilek, en büyük temenni, iyi ki varsınız. İyi ki buradasınız. İyi ki bu memlekette hep beraber yaşıyoruz. bu memleketin güzelliklerini beraber paylaşıyoruz. Bizler yapıp meydana getirdik. Ama belediyenin işletmecilik yapması benim tercihim değil. Özel sektörün dinamik gücüne her zaman inanan bir insanım. Özel sektörün yapabileceği hale getirinceye kadar uğraşıyorum. Aslında yatırımı özel sektöre yaptırmak istiyorum ama onların maalesef işi başında yapabilecek güçte olmadıklarını görüyoruz. Dolayısıyla bizde belediye olarak al ve üst yapısını hazırlıyoruz ve cazip hale geldikten sonra da böyle kıymetli işletmecilerin eline veriyoruz ve yeter ki iyi hizmet versin diliyoruz. Burayı yaptık, özelleştirdik hep beraber yaşatacağız. Karşıda ki müze evde Devrek'ten bir işletmecimiz geldi. İnşallah oranın açılışını da yapacağız. Yaşam Parkımızı da kadın bir girişimcimiz aldı. Bu işletmelerin ayakta kalması sizlere bağlı, buraları boş bırakmayalım. Buralarda beraber olalım. İşletmeciye destek verelim. Çaycuma'nın bu güzelliklerini hep beraber yaşayalım. Ben buraya geldiğiniz ve Şenol arkadaşımıza ve bu belediyemizin güzide tesisine destek olduğunuz için teşekkür ediyorum."

Başkan Kantarcı'nın konuşmasının ardından protokol tarafından işletmenin açılış kurdelesi kesildi ve davetlilere ikramlarda bulunuldu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi