Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, yaklaşan yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.  Mesajında, 2020 yılında meydana gelen üzücü olaylardan insanlık olarak ders çıkartılması gerektiğini vurgulayan Başkan Öztürk gelecek için hayata dört elle sarılarak daha güzel günlere ulaşmak için çalışılması gerektiğini ifade etti.

Öztürk mesajında şöyle dedi:

"Değerli Gökçebeyli hemşerilerim;

Ana gündemi korona virüs olan 2020 yılını geride bırakıyoruz. Yaşama dair her alanda dengeleri etkileyen, yoğun mücadele gerektiren ve birçok hemşerimizi salgın nedeniyle kaybettiğimiz üzücü olaylara sahne oldu. Sevdiklerimizle aramıza mesafe koyan salgının önünü kesmek adına çalışmalar sürerken, depremler, çığ felaketi, kaybettiğimiz şehitlerimiz 2020’yi daha buruk bir yıl haline getirdi. Tedbirler kapsamında zaman zaman kapalı kalan ve işleri azalan esnafımız, önünü görememenin ağır sancılarını yaşadı. Bu sebepten içinde bulunduğumuz 2021 yılı arifesinde yaşadıklarımızın muhasebesini yapmak, ders çıkarmak ve geleceğe dönük umutları güncellemek durumundayız.

Sağlığın kıymeti üzerine yeni bir şeyler söylemek çok zor. Salgın bize hayatın gerçek anlamının, sağlığımız olduğunu bir kez daha hatırlattı. 2021 yılı için öncelikle dileğim pandemi sınavından başarıyla çıkacağımız bir yıl olması, salgından bir an önce kurtulup herkesin kavuşmasıdır. Sonrasında ise yeni yıldaki amacımız çok çalışarak ilçemizi elele ve birlikte daha da güzel günlere taşımaktır.

2021 senesinin ikçemize, ülkemize, tüm insanlığa ve sizlere sağlık, mutluluk, huzur ve büyük başarılar getirmesini diler, herkesin yeni yılı kutlarım."

Editör: Haber Merkezi