Açılış törenine çok kalabalık bir davetli grubu katılımda bulundu. Kreş velileri, öğrenciler, STK Başkanları, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, kreş hocaları ve görevliler hazır bulundu.,

ÖZGÜLİNA özel kreş’in kurucusu ve yöneticisi Öznur Öz,açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi

“Kreşimiz 13 yıldır hizmet etmektedir. 0-6 yaş grubuna eğitim olarak çalışmalarımız çok yönlü sürmektedir. 13 yılın verdiği tecrübe, deneyim, ve işinin uzman hocalarımızla kreşimiz de eğitim vermekteyiz”

Öznur Öz, tam gün eğitim verdiklerini, Türkçe dil etkinliği, Matematik etkinliği, Görsel sanatlar, Fen ve Doğa, kodlama,müzik ve Orff, İngilizce, Drama, Satranç, Değerler eğitimi ve yabancı dil İngilizce öğretmenimiz yabancı uyrukludur ifadesinde bulunarak, kreşimiz tek katlı, korunaklı, bahçesi geniş ve elverişli, çelik konstrüksiyonlu yapı olduğu ifadesinde bulundu.

Bu yıl eğitim ve öğretim sezonuna ise kreşin komple yenilendiğini, çalışma sınıflarının möblesinin değiştiğini, çok daha modern ve çağdaş bir ortam sağlanarak, çoçuklarımıza ve öğrencilere eğitim ortamı hazırlandığını vurgulayan Öz, Konusunda uzman hocalarla öğrencilere de eğitimin profesyonel bir şekilde sağlandığının da altını çizdi.

Zorlu süreçlerden geçtiklerini ifade eden Öz, pandemi ve sağlık hastalık koşullarında zaman dahilinde eğitim zorunlu aksasa bile, zorlu süreçler yaşansa da, daha sonra eğitime devam ederek açıklarını kapattıklarını belirtti.

Kreşin açılışına katılan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel( ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, konuşmasında, “ Özgülina özel kreşin açılığında bugün bir aradayız. Kreşin sahibi Öznur Öz, hanımefendi gerçekten 13. Yıllık süreçte çok zorlu bir o kadar da başarı ile yol aldığını görüyoruz

Zorlu geçen pandemi dönemi ve salgın hastalık en çok eğitim camiasına etki etti. Yüz yüze eğitimin yapılmasının önü uzun süre etkilendi. Bugün ise geçen yıldan başlayan bu yıl daha sağlıklı eğitim koşullarının da olmasının önü açıldı. Kreşimizin yeni yüzü ile hem velilerimize hem öğrencilerimiz için bir gurur kaynağı oldu. Kreşin sahibi Öznur Öz, hanımefendiyi 13 yıldan bugüne gelen süreçte gösterdiği azim ve meşakkat adına kutluyoruz.. Bu yıl için yenilenen yeni yüzü ve modern görünüşü ile .ok sağlıklı bir eğitimin verileceğini uzman hocalarımızın da geçmişten bugüne varlığı çok daha kaliteli bir eğitimin sürdürülebilir olduğunu görüyoruz.Yeni eğitim ve öğretim sezonun hayırlı ve uğurlu olsun, başarılarla dolu bir yıl diliyoruz” dedi.

Açılış töreninde daha sonra kurdele kesimi yapıldı, ve kreş davetlilerle gezdirildi, 13. Yıl anısına pasta kesimi gerçekleşti, ikramlar yapıldı, günün anlamı adına toplu fotoğraflar çekimi ile tören sonra erdi. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi