3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Zonguldak İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Okullarını ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Zonguldak İl Müdürü Veli Köktürk, Milli Eğitim İl Müdür Yardımcıları Sadettin Dede, Harun Akgül, Uzunmehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu I ve II. Kademe ile Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe öğrencilerini okullarında ziyaret ettiler.

Ziyarette öğrencilerle bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Zonguldak İl Müdürü Veli Köktürk; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle il tertip komitesinin hazırlamış olduğu program çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı bazı okullarımıza ziyaretlerde bulunduk. Bu anlamlı günde amacımız engelli vatandaşlarımız için farkındalık yaratmak. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını her anlamda kolaylaştırmaktır. Bu anlamda bütün kamu kurumları olarak sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği halinde çalışmalarımız artarak devam etmektedir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Akgül ise şunları söyledi; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm engelli çocuklarımızın ve büyüklerimizin gününü kutluyorum. Engelli öğrencilerimizin olduğu okullarımıza ziyaretler yaptık. Onlarla bir arada olmaya çalışıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Gerçekten engelli öğrencilerimiz, engelli çocuklarımız çok iyi imkanlarda eğitim-öğretim alıyorlar. Bu tür okulların yapılmasında emeği geçen devlet büyüklerimize minnettarım ve şükranlarımı sunmak istiyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi