Ak Parti 25 ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır,yerel bir gazetede kendisi ve ailesi hakkında yapılan asılsız habere ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Özbakır, asılsız haberlere ilişkin gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını açıklayarak şunları söyledi:
“Eski eşim ile boşanmamın tek sebebi evliliğim boyunca uzun yıllara dayalı yaşanan karşılıklı şiddetli geçimsizlik ve bitmeyen anlaşmazlıklar ve ayrı yaşamamızdır.Bu geçimsizlikleri ailem yakınlarım iş arkadaşlarım da gözlemlemiş hatta üç çocuğumda dahil olmak üzere evliliğimi bitirmeme onay ve hak vererek şahitlerdir.

Çocuklarımın hepsi üniversite mezunu olup yetişkindir ve mağdur değillerdir. Hiç sormadan araştırmadan elinde bir delil olmadan ön yargıyla yerel gazete tarafından yapılan hayali paylaşımı kınıyorum.Deniz hanımın ayrılığımda boşanma kararı almamda dava açmamda ve anlaşmalı boşanmamda en ufak bir etkisi olmamıştır. Hatta boşanma davası açtığımdan haberi bile yoktu.Kendisi ile aramızda yaşanan boşandıktan sonra hızla gelişen bir durumdur. Namuslu ahlaklı bir şekilde kendilerine evlenme teklif ettim ve oda kabul etti.Evlendik.Kendi ailem başta olmak üzere herkes tebrikler yağdırırken mutluluklar dilerken dualar ederken yerel gazetenin sahibi neden bu kadar rahatsız oldu anlam veremedim. Evliliğimizden sadece kendisi rahatsız olan niyeti itibar cellatlığı olduğundan emin olduğum yerel gazete sahibi hariç diğer gazeteci arkadaşlar güzel paylaşımlarla evliliğimizi ilan ederken sadece yerel gazete önce gazetesinde resmimin yanına internetten bulduğu bir başka kişinin resmini koyarak bununla evlenmiştir diye hayalinden bir haber yapmıştır.

Özür dilemediği gibi hayalinden kurduğu uydurduğu iftiralarına devam etmektedir. Gazetecilik bu değildir.Hiç röportaj yapmadan sormadan danışmadan hayalinden tasarlayıp insanlara algı yapmak itibar suikastlığı yapmak için yazılar paylaşıp alttaki yorumlarını da işine geldiği gibi ilave ederek itibar suikastlığı yapması gazetecilik değildir.Yerel gazete sahibinin evliliğim ve özel hayatımızla ilgili yaptığı yalan ve iftira dolu haberlere İTİBAR EDİLMEMESİ ve hakkında her türlü yasal işlem yapacağımın bilinmesi kamuoyuna duyurulur. Dürüst temiz namusuyla haber yapan diğer tüm değerli gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyor hepsine sevgilerimizi sunuyoruz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi