Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ve Alaplı' da mesire yeri kurulmasıyla ilgili inceleme ve etüt çalışmaları yapıldı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu başkanlığında gerçekleşen etüt çalışmasına Kdz. Ereğli İşletme Müdürü, Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Şube Müdürü ve İşletme şefleri katıldı.

Yapılan etüt ve inceleme sonrasında açıklama yapan Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu "Eksikliği hissedilen yerlere teşkilatımız olarak çok kapsamlı dinlenme ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Karadeniz Bölgesinin huzur kentleri Kdz Ereğli ve Alaplı ilçelerimizde vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin bir arada kaynaşabilecekleri, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilecekleri,geleceğimizin teminatı çocuklarımızı düşünerek güzel bir düzenleme yapacağız.

Doğa ile iç içe şehrin gürültüsünden uzak vatandaşlarımızın piknik yapabileceği, temiz havadan yararlanabileceği, ağaçların ve yeşilin bol olduğu ve tamamen halkımızın konforunu esas alarak mesire yeri kazandıracağız" dedi.

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ayrıca Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren metal fabrikasında incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi