Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasından imzalanan “Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi Protokolü” çerçevesinde 3 yıl süreli sertifika almaya hak kazanan okullar için sertifika töreni düzenlendi.

Çaycuma Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen sertifika töreninde, Çaycuma, Gökçebey ve Devrek ilçelerinde eğitim veren anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselere Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul sertifikaları ilçe kaymakamları tarafından teslim edildi.

Çaycuma ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, yaptığı açıklamada; “okul müdürlerimizin, müdür yardımcılarımızın, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve hepimizin öğrencilerimiz için öğrencilerimize daha sağlıklı daha zengin ve daha farklı eğitim öğretim alanları kazandırmak için yaptığımız çalışmalar var. Bu çalışmalar sonucuna 3 ilçemizin farklı okullarına sertifika takdiminde bulunacağız. Okullarımızın alacağı bu sertifikalar okullarımıza hem değer katacak, hem prestij kazandıracaktır. Bu nedenle bu sertifikada alınmasında emeği geçenleri tebrik ediyor teşekkürlerimi sunuyorum.” Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi