Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü merkezi binada Atatürk Köşesi ve Sergi Ünitesi oluşturdu.

Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü binasında yaklaşık 15 gün önce başlatılan çalışmalar neticesinde oluşturulan Atatürk Köşesi ve Sergi ünitesinde kurumun çalışmaları sergilenecek.

Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Gökhan İncircioğlu, yaptığı açıklamada, kurum olarak yaptıkları çalışmaları oluştukları ünitelerde sergileyerek kaliteli çalışmaları ortaya çıkarmayı hedeflediklerini söyleyerek, “öğretmenlerimizin ve kursiyerlerimizin yaptıkları ürünleri sergilemek adına bu köşeyi oluşturduk. Pelement bezi, tel kırma, sepet örücülüğü, giyim ve el sanatları gibi ürünler bu köşede bir yenisi geldiğinde sergilenecek. Oluşturduğumuz Atatürk köşesinde ise TV ünitesi kurarak Atatürk’ün hayatını yansıtan görselleri yayınlayacağız. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

İncircioğlu, pandemi dönemi ile sergi oluşturamadıkları için böyle bir çalışmayla öğretmenlerin ve kursiyerlerin çalışmalarını sergilemenin daha iyi olabileceğini düşündüklerini sözlerine ekledi.Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi