İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimizi, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarken, emekli öğretmenlerimize sağlık ve huzur, görevdeki öğretmenlerimize saygı, sevgi ve başarı dileklerimizi sunuyoruz” dedi.

Erkmen açıklamasında, “Unutmayalım ki bugün ülkemiz bir toplu iğne üretemeyen sanayiden bugünlere ulaştıysa, içimizde vatan, millet, bayrak ve ezan sevgisi varsa bunu bizlere öğreten, kalplerimize sevgi aşılayan öğretmenlerimiz sayesindedir. Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Büyük Önderin dediği gibi “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” Onların bilgi, beceri ve donanımına göre millet şekillenir” diyerek şunları söyledi:

“Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul ettiği tarih olan 24 Kasımda kutladığımız Öğretmenler günü yılda bir kez Öğretmenlerin hatırlandığı saygı gösterildiği gün olmamalıdır. Öğretmenlerimiz her gün hatırlanmalı, saygı gösterilmeli, elleri öpülmelidir. Şu anda hangi konumda olursak olalım, bunu öğretmenlerimize borçlu olduğumuzu aklımızdan çıkarmayalım.

Böyle bir günde eğitimimizin sorunlarına çözüm üretirken aynı zamanda eğitim sistemimizi yap-boz tahtasına döndürmemiz gerekmektedir. Okullarımızı fiziki olarak eksiksiz hale getirirken, öğretmenlerimizi daha donanımlı hale getirerek en üst kalitede öğrenci yetiştirilmesini sağlamamız gerekmektedir. Tabi bunu yaparken tüm çalışanlarımız gibi öğretmenlerimizin de kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlayıcı maddi önlemlerinde alınması gerekmektedir.

İYİ Parti Zonguldak ailesi adına Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutlarken, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda bize ışık tutacak, milli ve manevi değerlerine bağlı, gönlü vatan ve bayrak sevgisiyle dolu, teknolojik olarak dünyadaki gençlerle yarışabilecek üstünlükte ve kabiliyette gençler yetiştirecek Öğretmenlerimize sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunarız” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi