Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Zonguldak Mimarsinan İlkokulu Müdürü Gündüz Bahadır için okul bahçesinde pandemi kurallarına göre anma programı düzenlendi.

Okul idaresi, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı anma programında okulda görev yapan öğretmenler adına konuşma yapan sınıf öğretmeni Gökhan Oğuzhan, şunları söyledi.

“Her zaman koşarak geldiğimiz, huzur bulduğumuz okulumuzda çok değerli müdürümüz Gündüz Hocamızın olmadığını bilmek bize çok ağır geldi. Müdürümüzü çok özleyeceğiz, onu asla unutmayacağız. Kendisinin hayatla ilgili birçok planı vardı fakat hayatın kendisiyle olan planına maalesef engel olamadı. Ne kadar yaşadığın değil nasıl yaşadığın önemli” derler ya işte öyle bir hayat hikayesi Gündüz Hocamızın hikayesi. Gündüz Hocamız üç kız babasıydı ve kızlarından bahsederken gözlerinin içi gülerdi. Ailesine çok değer verirdi. Kendi evlatlarına nasıl değer veriyorsa öğrencilerine de o kadar değer verir ve severdi. Okulu, öğretmeni ve öğrencileri için her olumlu projeye hiç düşünmeden imzasını atardı. Konuşulacak daha çok konumuz var ancak zamanımız müdürümüzü anlatmaya yetmez. Kimi insan ölür adı mezar taşında kalır, kimi insan ölür adı yüreklere kazınır. Gündüz Bahadır adı hepimizin yüreğine yazıldı ve hep orada kalacak. Ruhun şad olsun müdürüm.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi