Devrek Anadolu Lisesi ile Devrek Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu Müdür, öğretmen ve öğrencileri, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u ziyaret etti.

Devrek Anadolu Lisesi Müdürü Siyami Akpınar, Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu Müdürü Bahattin Kapan ve Beden Eğitimi Öğretmenleri; Selçuk Sarı, Hayri Pür, Mehmet Acaroğlu ve spor müsabakalarında birinci olan öğrencilerden oluşan grup Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u ziyaret ederek, sportif faaliyetleri ve başarıları hakkında bilgi verdi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Körling branşında İl Birincisi ve Grup birincisi olan Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu ve Devrek Anadolu Lisesi Körling takımını kutlayan Başkan Bozkurt, “Okullarımızın ve öğrencilerimiz başarılarıyla sadece okullarının değil Devrek’imizin de adını her yerde duyuruyorlar. Onların başarılarıyla gururlanıyoruz, övünüyoruz. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Bozkurt başarılı olan sporcu öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu ve Devrek Anadolu Lisesi Körling takımları 1-3 Nisan 2022 tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Zonguldak’ı temsil edecek. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi