2020-2021 Eğitim Öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala öğrenci ve velilerin okul alışverişi telaşı başladı.

2020-2021 eğitim-öğretim dönemi için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un “31 Ağustos 2020 tarihinde okulları uzaktan eğitimle açıyoruz. 21 Eylül'de Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda, aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitime başlanacak” açıklamasının ardından veliler çocuklarının okul kıyafeti ve kırtasiye eksiklerini gidermek için alışverişe başladı.

Pandemi nedeniyle öğrenci ve velilere okul alışverişlerini yoğunluğun olabileceği son günlere bırakmadan yapmaları hususunda tavsiyede bulunan Kerim Yüksel Mağazası yetkilisi Ahmet Aksoy, şunları söyledi:

“Pandemi nedeniyle Mart ayı itibariyle öğrenciler uzaktan eğitim şeklinde eğitime devam etmiş ve dönemi kapatmıştı. 2020-2021 eğitim öğretim yılı ise Milli Eğitim Bakanımızın açıklamasına göre 21 Eylül 2020 tarihi itibariyle açılacak. Bizde bakanımızın açıklamasına istinaden kimsenin mağdur olmaması için okul kıyafetlerimizi hazırladık. Öğrenci ve velilerimize pandemi kurallarına uyarak hizmet veriyoruz. Ancak velilerimizden özellikle alışverişlerini son güne bırakmamalarını, kalabalık oluşmadan okul ihtiyaçlarını almalarını rica ediyoruz. Okul kıyafeti fiyatımız geçtiğimiz seneye göre yüzde 10 farklı. Öğrenci kıyafeti fiyatları okullara göre değişiyor. Çünkü bazı okullar kıyafetlerini kendileri belirlediği için ürünleri de ona göre hazırlıyoruz. Bir çocuğun okul kıyafeti fiyatı 150 lira ile 250 lira arasında değişiyor lise kıyafetlerinin fiyatları ise biraz daha farklı oluyor. Bu doğrultuda Kerim Yüksel Mağazası olarak tüm eğitim camiasına başarılar diliyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi