Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, İlçedeki oda üyeleri ile bizzat görüşerek, pandemi sürecinde kendilerini bilgilendiriyor.

Ocak,  zaman zaman Oda üyesi tüccarlara ziyaretlerde bulunduğunu belirterek,  Bu tür ziyaretlerde, üyelerinin genel durumları hakkında görüşmeler yaptıklarını anlatan Ocak, şunları kaydetti:

“Özellikle birinci yılına gireceğimiz Koronavirüs (Covid-19) salgını sonrası üyelerimizin yaşadıkları zorlukları da biliyoruz. Ziyaretlerimizde gerçekleştirdiğimiz bu istişarelerden de son derece olumlu sonuçlar elde ediyoruz. Yaşadıkları sıkıntıları daha iyi tespit edip, önerilerini de alarak, sıkıntı ve talepleri çözüme kavuşturmak amacıyla bir dizi çalışmalar yapıyoruz. Sorunları ilettiğimiz makamlar da konuları değerlendirerek gerekli tedbirleri almaya çalıştıklarını da gözlemliyoruz. Son olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı gibi, Covid1-19 salgını nedeniyle geçici süreliğine faaliyetlerini durduran iş yerlerinin vergilerinin ertelendiğini memnunlukla karşıladık. Bu olumlu yaklaşım için teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda, sadece üyelerimizin değil, Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında kapatılan başta lokantalar olmak üzere, faaliyetleri kısıtlanan tüm iş yerlerinin de bu kapsama alınmasını, HES kodu ile açılmalarını istiyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi