Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Bakanlık'ta bir araya geldi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas, 19 Ekim Muhtarlar günü etkinlikleri kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bakanlıkta bir araya geldiklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aracılığıyla telefonla görüştüklerini belirtti.

19 Ekim Muhtarlar gününü kutlayan Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas, konuşmasına şöyle devam etti:

“Muhtar arkadaşlarımız ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile birlikte Muhtarlar Günümüz dolayısıyla Anıtkabir'e çelenk sunduk. Anıtkabirdeki programımızın ardından İçişleri Bakanlığımıza gittik. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyin daveti üzerine, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgın kuralları kapsamında sınırlı sayıda muhtarlarla bakanlıkta bir araya geldik. Bakanımıza muhtarlar olarak sorunlarımızı anlattık. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu yaklaşık bir saat konuşma yaparak muhtarlık camiamızı yakından ilgilendiren birtakım çalışmalar yaptıklarının bilgisini verdi. Tahminimiz 2021 yılı Mart ayı içerisinde muhtarlarımızı yakından ilgilendiren yeni bir sistemin haberi bizlere verilecek. Özellikle pandemi sürecinde muhtarların ve azalarının çok büyük desteklerini gördüklerini belirterek teşekkür etti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu aracılığıyla telefonla görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanımız muhtarlarımıza "Yerel yönetimlerde sizler bizim Türkiye'deki ilk elimiz, ayağımız, gören gözümüz, duyan kulağımız ve aynı zamanda sesimizsiniz" dedi. Programımız İçişleri Bakanımız ve muhtar arkadaşlarımızla karşılıklı sohbet ortamında devam etti. Bu vesileyle tüm muhtar arkadaşlarımın bu özel gününü kutluyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi