Zonguldak Memleket Partisi Merkez İlçe 1. Olağan Genel Kurulu Soğuksu'da bulunan parti İl binasında yapıldı. Daha önce Genel Merkez tarafından ataması yapılan merkez ilçe başkanı Mustafa Balcı tek liste ile tekrar aday olarak güven tazeledi. Kongreye partililer tarafından yoğun ilgi gösterdi.

Mustafa Balcı Memleket Partisi Merkez ilçe başkanı 1. Olağan Genel Kurulunda seçilen ilk başkan oldu.

Kongrede konuşan Balcı”Atama ile geldik bugün ilk kongremizi gerçekleştireceğiz. Yönetim kurulu olarak çalışma planlarımızı belirleyip sahalara çıkacağız inşallah” dedi.

Ardından konuşan İl Başkanı Mukadder Yalçın'da ”Partimiz kurulduğundan itibaren gerçekten çok çalışmalarımız var. Koordineli şekilde çalışıyoruz. Muharrem İnce'ye karşı çok büyük ilgi ve alaka var. Partimizi yeni duyanlar var bunlar da partimize gelerek üye oluyorlar” ifadelerinde bulundu.

MEMLEKET PARTİ MERKEZ İLÇE YENİ YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU

Merkez ilçe Başkanı Mustafa Balcı olurken yönetim kuruluna Osman Abdiresioğlu, İlker Akgül, Mehmet Alaca, Esra Alaca,Hakan Azman, Akın Çakır, Süleyman Çetinbakış, Gülseri Devrankarlı, Mehmet Engin, Banu Güneş,Murat Karadağ, Dua Berk Karka, İbrahim Karlı, Neşe Kaya, Erkan Şen, Olgun Şen seçildi. (Handan ALATAŞ)

Editör: Haber Merkezi