MÜSİAD Zonguldak Başkanı Salih Kuvvetli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yeni Destek Programının ekonomik ve moral açısından önemine dikkat çekip teşekkürlerini iletti.

Yeni Destek Programında 2 grupta toplam 1 milyon 384 bin işletmeye karşılıksız toplam 4 milyar 622 milyon hibe verilmesiyle birlikte çarkların döneceğini ve moral olacağını ifade eden Başkan Kuvvetli, “Bunlar piyasada çarkların dönmesine vesile olur. Çok önemsiyoruz. Ekonomik katkısıyla birlikte moral olacaktır. Cumhurbaşkanımızın desteğin devam edeceğine yönelik açıklamaları da ayrıca umut verici” dedi.

MÜSİAD’DAN PANDEMİ DÖNEMİNDE KOBİ’LERİN SIKINTILARINA TAKİP

MÜSİAD Genel Merkezinin pandemi döneminde KOBİ'lerin yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettiğini, yeni desteklere ihtiyaç olduğunu söylemesinin ardından destek programının açıklandığını ifade eden MÜSİAD Zonguldak Başkanı Salih Kuvvetli, şunları söyledi:

“Özellikle 661 milyar lira salgın döneminde esnaf, sanayici ve iş dünyasına destek verilmesi piyasa için önemli. Emekliye verilen desteği de önemsiyoruz. Haziran sonuna kadar da desteklerin artacağı belirtildi. Cumhurbaşkanımızın bundan sonra da desteklerin devam edeceğini söylemesi umutları daha da yeşertiyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu kaynaklar nedeniyle teşekkür ediyoruz.”

Başkan Kuvvetli, ayrıca İsrail zulmünden Filistin halkının kurtulmasının MÜSİAD’ın öncelikleri arasında olduğunu belirtti. Başkan Kuvvetli, “İnşallah bu zulüm de bitecektir. Ekonomiyi canlandırma girişimleriyle birlikte Filistin’deki zulmün bitmesi yönündeki mücadelesi ve duruşundan dolayı Cumhurbaşkanımıza da ayrıca teşekkür ederiz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi