Geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren Zonguldak Terziler ve Kunduracılar Odası Başkanı Murat Bahadır’ı son yolculuğuna ailesi ve sevenleri uğurladı.

Geçtiğimiz hafta sonu evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda önce Atatürk Devlet Hastanesi ardından Tıp Fakültesine kaldırılarak tedavi altına alınan Murat Bahadır cumartesi sabahı yaşamını yitirmişti.

Hayatını kaybeden Terziler ve Kunduracılar Odası Başkanı Murat Bahadır’ın cenazesi Tıp Fakültesi morgundan alınarak Acılık Hz. Aile Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Rüzgarlımeşe’de bulunan evinin önünde de helallik alınmasının ardından Kırat’ta bulunan aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ve yönetim kurulu üyeleri, Elektrikçiler Odası Başkanı İbrahim Artikar, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, Birleşik Kamu İş Başkanı Metin Kahveci, Türk Ocağı eski başkanı Erol Şeref, oda üyeleri, dost ve akrabaları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhum Murat Bahadır’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hayatını kaybeden Terziler ve Kunduracılar Odası Başkanı Murat Bahadır (63) evli ve 4 kız ve 1 erkek çocuğu babası idi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi