Zonguldak Belediyesince Çaydamar Mahallesi Kazım Karabekir caddesinde başlatılan sıcak asfalt ve beton duvar çalışmaları hızla devam ediyor.

Çaydamar Mahalle Muhtarı Mehmet Zaman ve mahalle sakinleri mahallede yapılan sıcak asfalt ve beton duvar çalışmaları için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a teşekkür etti.

Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin yoğun tempoyla çalışarak mahallenin bozulmuş yolları ve beton duvar çalışmalarını yapması mahalle sakinlerinin takdirini topladığını belirten Çaydamar Mahallesi Muhtarı Mehmet Zaman, şunları söyledi:

ASFALT VE BETON DUVAR ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

“Çaydamar Mahallemizin 17 sokağı, iki ana caddesi bulunmakta. 10-12 sene önce mahallemizin ana caddesine sıcak asfalt dökülmüştü. Kazım Karabekir Caddesi ile Ahmet Taner Kışlalı Caddesi mahallemizin 2 ana caddesidir. Mahallemizde doğalgaz çalışmaları yüzde 80 bitti 3-4 sokağımız kaldı onlarda 1-2 ay içerisinde bitecek. Doğalgaz çalışmalarından dolayı Zonguldak’ın tüm mahallelerinde olduğu gibi Çaydamar Mahallemizin yollarında da bozulmalar oldu. Anayol ve sokaklarımızda yolların bozuk olduğunu değerli Zonguldak Belediye Başkanımıza iletmiştik. Sağolsun Belediye Başkanımız mahallemizdeki bozuk yolların yapılması için çalışmaları başlattı. Zaten Zonguldak’ımızın her yeri şantiye halinde bizde Çaydamar Mahallesi olarak bu çalışmalardan nasibimizi aldık. Mahallemizde çöken yol duvarlarımız ile duvar yapılması gereken yerler var. Bu doğrultuda Zonguldak Belediyesi yapılması gereken 7 duvar için çalışmaları başlattı. Bir duvarımız yapıldı diğerleri de en kısa sürede yapılacak. Yapılması gereken Kayabaşı, Kaya Sokak ve Hilmi Uzun Sokak istikametlerimiz kaldı diğer yol güzergahlarımız iyi durumda.

BELEDİYE BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE MAHALLEMİZİN SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ

Biz mahallemizde olan sorunları belediyeye bildiririz. Belediye ile halk arasında köprüyüz. Belediye Başkanımızla beraber saygı ve sevgi içerisinde istişarelerde bulunup mahallelerimizin sorunlarını çözüyoruz. Mahallemize hizmet geldiğinde tüm mahalle halkı mutlu oluyor bizde mutlu oluyoruz. İnşallah 3-4 sene içerisinde Çaydamar Mahallesi Zonguldak’ta örnek bir mahalle olacak. Mahallemiz adına yapılan çalışmalarda emeği geçen her kese teşekkür ediyorum. Ayrıca Çaydamar Mahallemizde yardımlaşmalarımız da devam ediyor. Olan olmayana veriyor. Pandemi döneminde kimse komşusu aç iken tok yatmadı. Biz mahallemizde bir aile gibiyiz. Elimizden gelen hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya gayret ediyoruz.”

MUHTARLAR OLARAK SORUNLARIMIZI PAYLAŞARAK ÇÖZÜYORUZ

Merkeze bağlı 17 mahalle muhtarları olarak 15 günde bir toplandıklarını da belirten Zaman: “Zonguldak Merkezin 17 mahalle muhtarı olarak 15 günde bir toplanıyoruz. Muhtar arkadaşlarımızla bu toplantılarımızda dertlerimizi paylaşıyoruz. Bazı sorunlarımız var ama bu sorunları paylaşarak çözme yoluna gidiyoruz. Çözeceğimize de eminim. Arkadaşlarımız sözcü olarak beni seçtiler. Muhtarlarımızın belediye başkanımız ile arası gayet iyi. Mahallelerimizde yapılması gereken sorunları belediyenin ilgili birimlerine iletip çözüyoruz çözemediğimiz konu olursa da belediye başkanımızla görüşüp sorunları hallediyoruz” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi