Zonguldak’ın Çatalağzı Beldesinde bulunan Eren Enerji’de şoför olarak çalışan Muhammet Ali Uzun (55) cumartesi sabahı evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Zonguldak Defterdarlık İl Müdürlüğünde sekreter olarak görev yapan Zehra Uzun’un eşi İstanbul’da üniversite okuyan kızının babası Muhammet Ali Uzun, Uzun Mehmet Camiinde kılınan öğle namazının ardından Elvanpazarcık Beldesi Elvan Mahallesinde de kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki mezarlıkta merhum anne ve babasının yanında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Muhammet Ali Uzun’un ailesi, abisi, kız kardeşleri ve yakınlar başta olmak üzere, Defterdarlık çalışanları, Eren Enerji Tesisler Müdürü Cem Çiftçi, ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, Defterdar vekili Seçkin Işık, mahalle muhtarları, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, bazı belediye meclis üyeleri, ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Uzun Mehmet Camii ve Elvanpazarcık Beldesi Elvan Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından tabutu cenaze arabası ve mezar yerine taşınırken kızı da eşlik etti.

Kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Muhammet Ali Uzun’un eşi Zehra Uzun’u mesai arkadaşları ve dostları teselli etmeye çalıştılar.

Şafak Gazetesi olarak merhum Muhammet Ali Uzun’a Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi