Zonguldak Uzunmehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu (1. ve 2. Kademe) Okul Aile Birliği tarafından kermes düzenlendi.

Camlı Köşkte düzenlenen kermese; İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Yasin Türkoğlu, Hamza Eryiğit, İsa Kürşad Ünver, İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu, Okul Müdürü Ayhan Eliçora, Okul Aile Birliği Başkanı Halil Ündar, öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı.

Kermesin açılış kurdelesi İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu tarafından kesildi.

Zonguldak Uzunmehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ayhan Eliçora, kermes hakkında yaptığı açıklamada; okula gelir amaçlı bir kermes düzenlediklerini. Elde edilecek olan gelirle okula eğitim materyalleri alacaklarını belirterek kermese katkı veren herkese teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Halil Ündar ise yaptığı konuşmada, “Minik lokmalarınız minik ellerimize materyal olsun sloganıyla yola çıkarak okul yararına kermes düzenledik. Okulumuzun bazı ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçlarımızı gidermek amacıyla okul aile birliği ve okul idaresi birlikteliğiyle kermes düzenledik. Kermesimizden elde edilen gelir ile okulumuzdaki bazı eksiklikleri gidermek için gerekli katkıyı sağlayacağız. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul idaremiz ve öğretenlerimize çocuklarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi