Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse beraberinde, Merkez ilçe başkanı Süleyman Erbay ve Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ile birlikte İl Milli Eğitim Müdür vekili Harun Akgül’ü ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl  Başkanı Varol Demirköse, Zonguldak Milli Eğitim Müdür vekili Harun Akgül’ü ziyaret etti.

Demirköse, beraberine MHP Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay ve MHP il Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ile birlikte Milli Eğitim Müdür vekili Harun Akgül’e “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Yapılan ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Varol Demirköse,  “Yeni görevinde başarılar dileriz, Allah yar ve yardımcısı olsun. Gelmişken de Zonguldak’taki eğitimle alakalı istişareler yapacağız, ne yapmalıyız, ne yapabiliriz onu tartışacağız. Biz kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Zonguldak Milli Eğitim Müdür vekili Harun Akgül de MHP il Başkanı Varol Demirköse ve ekibine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bende, MHP il Başkanımız  Varol Demirköse’ye, Merkez ilçe Başkanımız Süleyman Erbay’a çok teşekkür ederim. Başkanımızla inşallah Zonguldak’ımızın eğitim düzeyi noktasında, sorunları ve çözüm noktasında istişareler yapacağız. İnşallah olumlu, faydalı bir görüşme olur. Bu yüzden ben kendilerine çok teşekkür ederim” diye  konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi