Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından corona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uyularak kahvaltın etkinliği düzenlendi.

Kent merkezinde bir cafede düzenlenen kahvaltı etkinliğine, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Temiz başkan yardımcısı Fatma Kaymak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kahvaltı etkinliğinde kısa bir açıklama yapan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Temiz, “MHP Merkez İlçe Kadın Kolları olarak başkan yardımcım Fatma Kaymak ile birlikte düzenlemiş olduğumuz birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltımıza hoşgeldiniz” diyerek şunları söyledi:

“Maske mesafe ve hijyen kurallarına uyumlu bir şekilde kahvaltımızı tamamladık. Merkez İlçe Kadın Kolları olarak azim ve istekle Mutlu Kadın Mutlu Türkiye, Mutlu Kadın Türkiye Sloganıyla yola çıktık. Öncelikle tüm dünyayı ve ülkemizi saran salgın hastalıkların bir an önce son bulması umuduyla rabbim sağlık verdiği sürece inandığımız gönül verdiğimiz teşkilatımız ve davamız için her daim hazırız. Bizle beraberce gayret edenler kazanır elbet diyerek arkadaşlarımız ile birlikte ben değil biz olarak rabbim güzel çalışmalar yapmayı nasip eylesin hepimize” dedi.

Temiz açıklamasının sonunda ise, üye çalışmalarının başladığını ifade ederek, “Üye olmak isteyen bayan arkadaşlarımızı partimize bekliyoruz” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi