Gerçekleştirilen seçimlerde  Başkan Metin Demir ve Yönetim Kurulu, ZTSO Meclis Üüelerinin tamamının desteğini aldı.
ZTSO'da, tek liste ile gidilen seçimde Metin Demir başkanlığındaki Yönetim Kurulu Ayşen Orhan, Batuhan Uludüz, Edibe Keleş Gürol, Hamdi Öztürk, Lütfiye Zilan Cenk, Mustafa Özkan, Yücel Mercimek, Zeki Tosun'dan oluştu.
ZTSO'nun Meclis Başkanlığı görevine yeniden Zafer Sağlam seçilirken Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Yıldız ve Vahdet Velioğlu oldu. Ayşegül Papila Katip üye olarak seçildi.
ZTSO Disiplin Kurulu üyeliklerine Erdal Mercimek, Mehmet Ali Güldaş, Çetin Çelik, Fahri Zengin, Muhterem Sayılı ve Serkan Aycı seçildiler.
Oda hizmet binasında gerçekleştirilen seçimlerin ardından konuşan ZTSO Yönetim Kurulu Metin Demir, “2018-2022 çalışma dönemimizde ortak akıl ile hareket ederek İlimizin ve Ülkemizin önünü açacak bir çok projeyi hayata geçirdik. Dünyada ve ülkemizde yaşanan hiç hesap edilmeyen zorluklara rağmen geride bıraktığımız 4 yılı İlimizde sektörel çeşitliliğin sağlanmasına, istihdamın artırılmasına yönelik projelerle etkin ve verimli bir şekilde tamamladık. ‘’Yeniden büyük Zonguldak’’  vizyonumuzu destekleyen tüm üyelerimiz başta olmak üzere, birlikte bugüne kadar görev yaptığımız tüm yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile komite yönetimlerimize şükranlarımı sunuyorum.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi olarak, yeni dönemde de ortak aklı hakim kılarak 103 Yıllık birikimimizle,  köklü tarihimizin bizlere yüklediği sorumlulukla İlimiz Zonguldak’ın her  açıdan daha yaşanabilir bir şehir olması için çalışmaya devam edeceğiz. 
Zonguldak’ ın geleceğine yönelik proje ve stratejilerimiz hazır; “Yeniden Büyük Zonguldak’’ şiarıyla görev üstlenen yönetim kurulu, meclis ve meslek komitesi üyesi arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak’ın geleceğini  birlikte inşa edeceğiz. İnisiyatif alan, çözüm üreten, aktif, yapıcı ve yönlendirici bir anlayışla görev yapacak komite, meclis ve yönetim kurulu üyelerimize bu yeni dönemde başarılar diliyorum’’ dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi