Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden tarafından yapılan hava durumu tahmin raporuna göre Batı Karadeniz Bölgesinde yarından itibaren gök gürültülü sağanak yağışların altına giriyor.

Cem Dereli: ‘Kötü gidişata dur diyelim’ Cem Dereli: ‘Kötü gidişata dur diyelim’

Yağışlı hava önümüzdeki 5 gün boyunca etkisini sürdürecek. Hava sıcaklıkları ise gece en düşük 12 derece, gündüz ise en düşük 16 derece civarında seyredecek.

Bu gece saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa ve Yalova çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı. (Haber Merkezi)

hava durumu 2

Dün “Bıçakladı” yazıldı, bugün kol kola fotoğraf paylaştılar Dün “Bıçakladı” yazıldı, bugün kol kola fotoğraf paylaştılar
Süper Lig hakemi Zonguldak’ta fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı! Süper Lig hakemi Zonguldak’ta fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı!
Bir eşin çaresizliği: “Senin için uyuşturucu mu bulayım?” Bir eşin çaresizliği: “Senin için uyuşturucu mu bulayım?”
Zonguldak Gazipaşa caddesinde 4 kişi genç bir çocuğa saldırdı. Zonguldak Gazipaşa caddesinde 4 kişi genç bir çocuğa saldırdı.
Evleri soyup soğana çevirdiler! Jandarmadan hırsızlık çetesine darbe Evleri soyup soğana çevirdiler! Jandarmadan hırsızlık çetesine darbe

Editör: Murat Barutçu