Alınan bilgiye göre, Ankara’ya müşavir olarak görevlendirilen PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli’nin yerine Birlik Haber Sen Zonguldak İl Temsilcisi Muhammet Çatalçam atandı.

PTT Başmüdürlüğü görevinden Ankara’ya müşavir olarak görevlendirilen Mehmet Meşeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

“Saygıdeğer Zonguldak’ın güzel insanları ;  PTT Genel Müdürlüğümüzün takdirleri  ile Ankara’ya müşavir olarak görevlendirilmiş  bulunmaktayım. Zonguldak’a Başmüdür olarak sevgili kardeşim  Muhammet Çatalçam atanmıştır. Söz  konusu atamanın hepimize hayırlı olmasını diliyorum. 9 yıldır hizmet vermekten memnuniyet duyduğum Batı Karadeniz’in incisi Zonguldaklılara tarafıma göstermiş oldukları ilgi alaka ve desteklerinden  dolayı başta sayın Valimize, bürokratlarımıza , tüm siyasi iradeye değerli yerel basınımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Bu vesile ile hepiniz haklarınızı helal ediniz, benden yana helal olsun . Hepinize hayat boyu sağlık ve başarı diliyorum. Allah’a emanet olun”

Meşeli’nin 5 Ağustos 2022 Cuma günü Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek veda etmesinin ardından ilimizden ayrılacağı öğrenildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi