Zonguldak Merkez Anaokulu Müdiresi Gülden Arıman ve öğretmen Nuray Aktaş 3 yaş grubu ana sınıfı öğrencileri ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Alınan bilgiye göre, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle, Zonguldak Merkez Anaokulu Müdiresi Gülden Arıman ve öğretmen Nuray Aktaş, okuldaki 3 yaş grubu ana sınıfı öğrencileri ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, anaokulu öğrencileriyle tek tek ilgilenerek kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Anaokulu öğrencileri ziyaret esnasında Kanka Polis maskotuyla neşeli anlar geçirirken, minikler KGYS ünitesinden ilimizin farklı noktalarındaki trafik akışını hayranlıkla ve merakla canlı izlediler.

Yapılan ikram ve sohbetten sonra günün anısına fotoğraflar çekilirken, anaokulu öğrencileri büyük bir mutlulukla Emniyet Müdürlüğü ana hizmet binasından ayrılırken, Merkez Ana okulu müdiresi Gülden Arıman ve öğretmen Nuray Aktaş, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a teşekkür ederek Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümünü kutladılar.

Editör: Haber Merkezi