Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Esenköy mahallesinde oturan ve Ekomini Tekel bayi sahibi Soner Demir (29) işyerinden alış veriş yapan bir müşterinin verdiği paranın basım hatası olan 50 TL olduğunu gördü.

Demir, vatandaşın yaptığı alış verişin ardından verdiği paranın farkına varmadığını ve ancak akşam üzeri hesapları yaparken, paranın basım hatası olduğunu söyledi.

Ekomini Tekel Bayi sahibi Soner Demir yaptığı açıklamada, “Dükkanım Üniversitesi mevkiinde ve burada üniversite öğrencileri bulunuyor. Alış veriş yapanlardan birisi yaptığı alış verişin karşılığında bıraktığı basım hatası parayı daha sonra farkına vardım. Bildiğim kadarıyla ülke genelinde 3 tane basılmış. İki tanesi bulundu. 1 tanesi de yaşadığım il Zonguldak’ta bulundu. Alış veriş yaparken, öğrenciler mi yoksa vatandaş mı bıraktı bilemiyoruz. Ben gazetelerde bununla ilgili haberleri gördüm. En son bulunan basım hatası paraya 75 bin TL teklif geldiğini öğrendik. Bizde bu parayı almak için alıcıları ve koleksiyoncuları bekliyoruz. Meraklılara satmayı düşünüyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi