Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik dalgalanmaya rağmen Zonguldak Belediyesi ve Metropolitan Belediyeler Birliğinde çalışan memurları mutlu edecek sosyal denge sözleşmesine imza atıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı’nın katılımlarıyla Zonguldak Belediyesi ve Metropolitan Belediyeler Birliğinde çalışan memurların sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Zonguldak Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen sosyal denge sözleşmesi imza törenine Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Bem Bir-Sen Şube Başkanı Satılmış Öztürk ve işyeri temsilcileri katıldı.

Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı imza töreninde yaptığı konuşmada: “Zonguldak Belediyemizle 4688 sayılı kamu yerleri ve sendikalar kanunu gereğince burada çalışan memur arkadaşlarımızın refah seviyesini artırmak, motive etmek ve aynı zamanda çalışan arkadaşlarımızın da performansını yükselterek katkı sunacağı bir sosyal denge sözleşmesi yapacağız. Bu anlamda katkı sunan başta belediye başkanımız olmak üzere belediye meclis üyelerine, Memur-Sen il başkanımıza, Zonguldak yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Toplu Sözleşmede bağıtladığımız şekliyle en yüksek devlet memuru maaşının yüzde yüzünü geçmemek üzere bir sözleşme imzaladık” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ise şunları ifade etti: “Kıymetli başkanımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. İmza altına aldığımız sözleşmede bizleri yalnız bırakmadılar. Belediye bünyemizde beraber mesai yaptığımız memur arkadaşlarımızın daha iyi şartlarda çalışması ve maddi anlamda mutlu olmaları için devletimizin öngördüğü rakamlar üzerinde bir sözleşme imzaladık. Zonguldak’ımıza ve belediyemizde çalışan memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Önümüzdeki yıllarda inşallah daha iyilerini yaparak memur arkadaşlarımızın daha refah içerisinde yaşaması için gayret göstereceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi