Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi 22. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi 22. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Tek listeyle gerçekleştirilen genel kurulda Başkan Hüseyin Memiş güven tazeledi.

Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Memiş, genel kurul sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “22. Olağan Genel Kurulumuzu pandemi nedeniyle az sayıda üyemizle gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra çok daha güzel günlere ekip arkadaşlarımız ve emeklilerimizle ulaşırız. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada emeklilerimizin haklarını savunmaya devam edeceğiz. Emeklilerimiz aç, emeklilerimiz ailelerinden kaçar oldu. Emeklilerimizin durumu içler acısı. Bizden iyi durumda olan emeklilerimizde var ancak en az 8 milyon emeklimiz aç ve açlık sınırının altında maaş alıyor. 1500 lira emekli maaşı alan emekli ne yapsın. Evinimi geçindirsin, çocuğunu mu okutsun, kirasını mı ödesin. Emekli elektrik, su, doğalgaz, telefon, mutfak giderleri gibi zorunlu harcamaları nasıl karşılasın. Emekli bu hayat pahalılığında nasıl geçinsin. Emekli yarı aç geziyor. Bu nedenle aradaki maaş farkının azalması için emekli yüzdeli zam istiyor.”

Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi 22. Olağan Genel Kurulunda yeniden Başkan seçilen Hüseyin Memiş’in yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu; Aydın Ceylan, İsmail Bayraktar, Hüseyin Uslu, Fatma Karakaş. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi