Türkiye Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (TESKOMB) 32. Bölge Birliğinin Olağan Genel Kurulu yapılırken, mevcut başkan Mehmet Azman ve yönetimi güven tazeledi.

(Resimli)

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (TESKOMB) 32. Bölge Birliğinin Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Dedeman Otelinde yapılan Zonguldak, Bartın ve Karabük İllerinde faaliyet gösteren 32. Bölge Birliği Başkanlığının olağan genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Azman ve yönetimi yeniden seçilerek güven tazeledi.

Divan Başkanlığını TESKOMB Yönetim Kurulu üyesi ve Sakarya Bölge Birliği Başkanı Ali Yılmaz’ın yaptığı genel kurulda, açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Olağan Genel Kurula, Merkez Birliği yetkililerinin de katıldığı Genel Kurulda açılış konuşmasını Zonguldak, Bartın, Karabük Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman yaparken, çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve Ticaret İl Müdürü İsmail Maden de konuşma yaptı. Pandemi nedeniyle kongre 60 kişilik bir katılım ile yapıldı.

Kongrede tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Zonguldak, Bartın ve Karabük Bölge Birliği asil üyeliğine, Mehmet Azman, Atilla Aygün, Kadir Akal, Ercan Şehri, Mehmet Cüre, Hayri Kandemir, Nurettin Tümen, Mehmet Sağırosman, Adnan Keklikoğlu, Ali Çetin ve Alpay Özkan seçilirken, Denetim Kuruluna ise, Kemal Çam, Aydın Gündüz ve Muzaffer Şık seçildiler.

Kongrede Azman, Divan Başkanlığı yapan TESKOMB Yönetim Kurulu üyesi ve Sakarya Bölge Birliği Başkanı Ali Yılmaz’a Devrek Bastonu hediye etti.

Zonguldak, Bartın ve Karabük İllerinde faaliyet gösteren 32. Bölge Birliği Başkanlığının yapılan Olağan Genel Kurulunda yönetime seçilenler yapacakları toplantıda görev bölümü yapacaklar. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi