Zonguldak Belediyesinin Temmuz ayı ilk birleşimi Belediye Başkan vekili Gökhan Çüteli başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya, meclis üyeleri, daire müdürleri, bazı siyasi partilerin temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Belediye Başkan vekili Gökhan Çüteli başkanlığında yapılan Belediye Meclisinde açılış ve yoklamanın ardından Trafik Komisyonu ile Türlü İşler Komisyonu kuruldu.

Zonguldak  Belediye Meclisinin gündeminin 2. Maddesinde yer alan Belediye Encümen üyesi seçimleri yapılırken, AK Parti’den komisyona Şendoğan Karataş, Binan Toprak ve Hüseyin Kahveci seçildiler.

Gündemin 3 maddesinde alan Meclis İhtisas Komisyonları seçim maddesinde Belediye Başkan vekili Gökhan Çüteli, Trafik Komisyonu ve Türlü İşler Komisyonu kurulması ile ilgili önergeyi oylatarak iki komisyonun kurulması kabul edildi.

Ardından Plan ve Bütçe Komisyonu seçimi yapılırken, komisyona AK Parti’den Havva Yılmaz, Murat Uzun ve Uğur Sarıkan seçilirken, CHP’den ise Özberk Papila ve Osman Bekaroğlu seçildiler. İmar Komisyonu seçimlerinde AK Parti’den Bünyamin Babaiban, Şendoğan Karataş ve Onur Turgut, CHP’den Turgut Aydın ve Ozan Demirtaş, Trafik Komisyonuna, CHP’den Kenan Ekiz ve Hasan Şenol AK Parti’den Gökhan Çüteli, Yusuf Deniz ve Mehmet Gökçınar seçildiler. Türlü İşler Komisyonuna ise, CHP’den Osman Bekaroğlu ve Hasan Şenol AK Parti’den Lütfi Çavuş, Sariye Eryiğit ve İbrahim Cansız seçildiler.

Gündemin dördüncü maddesinde yer alan Belediyenin 2019 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi maddesi ise 2 Temmuz  2020 Perşembe günü yapılacak gündem ile görüşülecek. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi