Zonguldak İl Genel Meclisinin Haziran dönemi ikinci toplantısı tek gündem maddesi ile İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında toplandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında toplanan il genel meclisine sosyal mesafe gözetilerek il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan Kdz. Ereğli Öğretmenevi ve Ay City İş Merkezindeki mülkiyeti idareye ait 2 bloktaki 101 nolu Roof Cafe’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsisinin kaldırılarak kiraya verilmesiyle ilgili konu görüşüldü.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcısı Mehmet Kokulu gündem maddesi ile ilgili il genel meclisi üyelerine verdiği bilgiye göre, “Milli Eğitim burayı kullanmıyor. Bir dernek istiyor. O yüzden tahsis kaldırılırsa, İl Encümeninde yapılan ihale ile burası kiralanıyor” dedi.

Gündem maddesi görüşülmek üzere oy birliğiyle komisyonlara gönderildi.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde İsmail Terzi, Temel Uslu, İbrahim Yalçın ve İhsan Korkmaz ortaklaşa verdikleri önergede gündem maddesine alınarak ilgili komisyonlara gönderildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi