Zonguldak Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkan vekili Yusuf Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

13 maddenin görüşüldüğü Zonguldak Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının ikinci birleşiminde tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesi olan; Fen İşleri Müdürlüğünün 24. Ekim 2021 tarihli ve 21804 sayılı, Devlet Demiryolları Demiryolu Bakım Servisi Müdürlüğü mıntıkası Irmak-Zonguldak hattı Km: 412+400 ile Km: 412+750 arasında Tersane ve Orta Kapuz Plajına yaya ulaşımının sağlanabilmesi için, gerekli sözleşme ve protokollerin yapılması, ilgili kurumca yapılacak 2 adet yaya geçitlerine ait projelerin hazırlanması ve projelerin hazırlanması için gerekli olan 360.259,38 TL’lik ödeneğin Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, TCDD 2. Bölge Müdürlüğü (Ankara) Demiryolları Bakım Servisi Müdürlüğüne tahsis edilmesi, her iki kurum / kuruluş arasında bununla ilgili yapılacak bütün iş ve işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a yetki verilmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesi olan; Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 23 Ekim 2021 tarihli ve 21657 sayılı ilimiz Bahçelievler Mahallesi Sümbül Sokak ve Yıldız Sokak cepheli 740.86 m2 yüzölçümlü 389 ada 599 parsel sayılı tapuda Zonguldak İl Özel İdaresi adına kayıtlı taşınmazın belediye başkanlığımız adına değerlendirilmek üzere Zonguldak İl Özel İdaresinden satın alınması ve satın alım işleri ile ilgili tüm iş ve işlemler için Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a yetki verilmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edilerek Başkan Ömer Selim Alan’a yetki verildi.

Meclis toplantısı, Zonguldak Belediye Meclisi Kasım ayı birinci birleşiminin 2 Kasım Salı günü saat 14.00 da gerçekleştirilmesi kararının oy birliğiyle alınmasıyla sona erdi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi