Türkiye’de 36 yıldır hizmet veren McDonald’s, ülkenin farklı bölgelerinde açtığı restoranlarla lezzet ağını genişletmeye devam ederken, Zonguldak’taki ilk restoranının kapılarını açarak birbirinden lezzetli ve kaliteli ürünlerini lezzetlilerine devam ediyor.

Türkiye’deki yolculuğuna 1986 yılında Taksim’deki restoranı ile başlayan McDonald’s, uygun fiyatlı ürünlerini ülke çapındaki lezzet tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 36 yıldır Türkiye’yi lezzetli, kaliteli ve doyurucu ürünleriyle buluşturan McDonald’s Türkiye’nin Zonguldak’taki ilk, Türkiye’deki 244’üncü restoranı 20 Nisan'da düzenlenen açılışla hizmete açtı.

Açılış törenine iş insanı Salih Demir, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman ,Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tayyar Menteş ve Kdz.Ereğli Belediye Başkan Danışmanı Metin Yüksel ile birlikte McDonald’s Operasyon Direktörü Murat Köseler, McDonald’s Gayrimenkul Geliştirme Müdürü Ferhat Koçak, McDonald’s Gayrimenkul Geliştirme Müdürü Bertan Kirişçi, McDonald’s Pazarlama Yöneticisi Hakan Ceylan, McDonald’s Yapı işleri Müdürü Barış Emre Ergün ve McDonald’s üst düzey yetkililer katıldılar.

Açılış kurdelesini iş insanı Salih Demir ve davetliler altın makas ile kesti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi