Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Yunuseli Havalimanı'na yakın bir mahalleye düşen tek motorlu uçak paniğe neden oldu. Uçağın düşme nedeni henüz belirlenemezken, düşen uçağa ait görüntüler servis edildi. Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra sokak arasına düştü. Uçak alev alırken kaza nedeniyle bazı araçlar da yanmaya başladı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybetti" dedi.

Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra sokak arasına düştü. Uçak alev alırken kaza nedeniyle bazı araçlar da yanmaya başladı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybetti. İlk tespitlere göre yaralı yok." açıklamasını yaptı.

Bursa'da tek motorlu bir uçağın, yerleşim yerine düşmesi paniğe neden oldu. Elde edilen bilgilere göre Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak düşerek yanmaya başladı. Bölgeden gelen görüntülerde uçağın sokak arasına düştüğü görülüyor.

DÜŞÜŞ NEDENİ BELLİ DEĞİL

Uçağın düşüş nedeni henüz belli olmazken, Bursa Valisi Yakup Canbolat uçakta bulunan pilot ve öğrenci pilotun hayatını kaybettiğini açıkladı. İlk tespitlere göre mahalledeki kimsenin yaralanmaması sevindirdi.

5 ARAÇ YANDI

Uçağın düşmesi nedeniyle meydana gelen yangın sonucu ise 5 aracın yandığı öğrenildi. Araçlarda sadece maddi hasar meydana geldiği aktarıldı.

Editör: Haber Merkezi