Türkiye Taşkömürü Kurumunda maden işçisi olarak çalışan madencilerden oluşan “Madenci Korosu8 Mart Dünya Kadınlar Gününde konser verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen programa; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, eşi Fatma Tutulmaz ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür vekili Veli Köktürk, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, madenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür vekili Veli Köktürk, kadınların daha fazla rol aldığı dünyada yaşanıyor olunsaydı dünyanın gündeminin daha farklı olacağını, savaşların ve gözyaşlarının konuşulmayacağını söyledi.

Programda konser veren madencilerin söylediği şarkı ve türküler katılımcılar tarafından alkış aldı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi