Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kdz. Ereğli İlçesinde Narkotik madde satışı yapan, temin eden ve kullanan şahıslara yönelik olarak çalışma yapıldı.
Alınan bilgiye göre, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kontrol edilen B.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında 15 gram esrar maddesi ele geçirilirken,  konuyla ilgili B.A. ve M.Ç.Ö isimli şahıslara uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.
Yine Kdz. Ereğli İlçesine bağlı  Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde park halindeki bir araçta kontrol edilen İ.O. isimli şahıstan 1 gram metamfetamin maddesi, kullanılması ve satılması reçeteye bağlı sentetik ecza ürünü 14 adet Lyrica hap ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilirken, şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapılırken, ilçenin Muammer Aksoy Caddesi üzerinde kontrol edilen bir araçta bulunan Y.K ve M.A isimli şahıslardan 1.5 gram esrar maddesi, kullanılması ve satılması reçeteye bağlı sentetik ecza ürünü 9 adet Lyrica hap, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.
Şahıslar hakkında Uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. Ayrıca Y.K isimli şahsın 1 suçtan, M.A. isimli şahsın da 3 suçtan dolayı aranma kayıtları olduğu tespit edildiği bildirildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi