Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Karadeniz Bölge sorumlusu Eylül Aslan, lösemili çocuklar ve onkoloji hastalarının tedavileri boyunca protein yönünden sağlıklı beslenebilmeleri için et ve et ürünleri dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Diğer illerde de yardımların aynı oranda devam ettiğini belirten LÖSEV Karadeniz Bölge sorumlusu Eylül Aslan, şunları söyledi: “Bugün Zonguldak Belediyesi toplantı salonunda annelerimizle beraber bulunuyoruz ve kendilerine et yardımında bulunuyoruz, desteklerimizi iletiyoruz. Ailelerin hastalık sürecinde gıdaları ve beslenmeleri çok önemli bizde bu süreçte onları elimizden geldiğince desteklemeye çalışıyoruz. Bugün Zonguldak’ta 10 aileye kuru kumanya ve et desteği veriyoruz. Diğer illerde de yardımlarımız aynı oranda devam ediyor.”

Kanser hastası Cemile Kara, 2017 yılında kanser hastalığına yakalanınca LÖSEV’in kendisine ulaştığını ifade ederek LÖSEV’in hastalığı süresince kendisine her zaman yardım ettiğini söyledi. Kara, “İnsanlar sağlıklıyım, sağlığım yerinde dememeli çünkü biranda kanser hastası olabilirler. Muhtaç duruma düşebilirler. Bu nedenle duyarlı vatandaşlarımızdan et bağışlarını LÖSEV’e bağışlamalarını rica ediyorum” dedi.

Zonguldak Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen program kapsamında 10 aileye et ve et ürünleri yardımı yapıldı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi