Lösemili Çocuklar Vakfı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Lösemili Çocuklar Vakfı Aktif İletişim Sorumlusu Deniz Görmez, Karadeniz Bölge Sorumlusu Eylül Aslan, Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Atik, vakıf gönüllüleri Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Lösemili Çocuklar Vakfı ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Lösemili Çocuklar Vakfının önemli bir kuruluş olduğunu söyledi.

Lösemili Çocuklar Vakfı Aktif İletişim Sorumlusu Deniz Görmez ise ZGC’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye'nin dört bir yanındaki lösemili çocuklarımıza ve ailelerine ücretsiz hizmet veren, kar amacı gütmeyen ve kamu yararına çalışan bir kuruluştur. Vakfımız lösemili çocuklarımız ve ailelerinin sorunlarına kalıcı çözümler yaratmak için var gücüyle çalışmaktadır. Ramazan ayı dönemi bizim için çok önemli ve ailelerimize en fazla destek ilettiğimiz bir dönem. Pandemi dönemi nedeniyle ailelerimizin birçoğu ne yazık ki işsiz kaldı. Bu nedenle ailelerimize maddi ve ayni yardımlarımızı iletmemiz çok daha önemli oluyor. Bu kapsamda da çalışmalarımıza hız verdik. Pandemi nedeniyle çalışmalarımızı az bir personelle yürütmeye çalışıyoruz. Bu dönemde bizler için gönüllü olmak, ilanlarımızın yayınlanması yada afişlerimizin görünür yerde olması bizler için çok değerli ve önemli. Bu kapsamda çalışmalarımıza sizlerle devam etmek istiyoruz. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Lösemili Çocuklar Vakfı heyeti ZGC ziyaretinin ardından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı makamlarında ziyaret etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi