Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun 97. Yıldönümünü yayınladığı mesaj ile kutladı.

Uzun mesajında, “Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “iki büyük eserimden biridir” dediği Cumhuriyet Halk Partisi; Kuvayı Milliye’nin ve Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin devamıdır” diyerek şunları söyledi:

“Milletimizin emperyalizme karşı verdiği Kurtuluş Savaşı’nda, savaş meydanlarında kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerinin yılmaz savunucusudur. Ulusumuzun, Atamızın gösterdiği “çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkma” hedefine ulaşma yolundaki örgütlü hareketidir.

Cumhuriyetimizin, Atatürk ilkelerinin, eğitim eşitliğinin, kadın haklarının, laikliğin, ülkemizin her karış toprağının savunucuları olarak bizler, her zaman ve her koşulda geleceği aydınlık bir Türkiye inşa edene kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.

Partimizin kuruluşunun 97. Yıldönümü nedeni ile; bütün örgütümüzü kutluyor. Başta ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ikinci Genel Başkanımız İsmet İNÖNÜ’yü ve kuruluşundan bu güne kadar partimize hizmet verip ebediyete intikal eden tüm parti emektarlarımızı sevgi, saygı  ve minnetle anıyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi