Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Köse öncülüğünde İnsanlık İçin Elden Ele Derneğinin katkılarıyla Mithatpaşa Mahallesi Şirin Camii Kur-an Kursu’nda eğitim gören çocuklara oyuncak hediye edildi.

Yaz Kuran Kursları kapsamında eğitim Kuran eğitimi alan çocuklar kendilerine hediye edilen oyuncaklar karşısında oldukça mutlu oldular.

Etkinliğe Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Murat Köse, İnsanlık için Elden Ele Derneği Başkanı Bilgin Bayat, Mithatpaşa Mahallesi Şirin Camii Hocası Mahmut Şükrü Oğuz, Aza Şener Aydın ve dernek Yönetim kurulu üyesi Canan Karalar katıldı.

Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Köse etkinlikle ilgili “Bugün çocuklarımıza böyle bir sürpriz yapalım dedik. Sağ olsun Elden Ele Derneği başkanımız Bilgin Hanım’da bu talebimize olumlu karşılık verdi ve bugün onların katkıları ile burada Kuran eğitimi alan bu çocuklarımızı sevindirdik. Onların biraz olsun motivasyonlarına katkı verdik” dedi.

İnsanlık İçin Elden Ele Derneği Başkanı Bilgin Bayat ise çocuklarla bir arada olmanın büyük mutluluk olduğunu belirterek “Murat Muhtarımdan böyle bir öneri gelince tabi ki dedik. Çok mutlu olacağımızı belirterek katkı verdik. Ailelerin bize ulaştırdıkları oyuncakları, bizde kuran eğitimi alan çocuklarımıza hediye ederek onların mutlu olmasına ve daha motive bir şekilde eğitimlerini sürdürmelerine destek olmak istedik. Bu organizasyonda emeği geçen başta Murat Köse muhtarıma, bizi bugün burada ağırlayan Cami hocamız Mahmut Hoca’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi