Her yıl geleneksel olarak Antalya’da gerçekleştirilen ve “Kuaförlerin Oskarı” olarak adlandırılan Güzellik Festivali’nde Zonguldaklı Kuaför Aygül çok sayıda kuaförün katıldığı yarışmada 3’üncülük kupasını kazanarak ilimizin gururu oldu.

Her yıl Antalya’da gerçekleştirilen ve Türkiye’deki başarılı kuaförler ve mankenleri bir araya getiren “Kuaförlerin Oskarı” olarak adlandırılan Güzellik Festivali bu sene 29 Mart 02 Nisan tarihleri arasında Sorgen Bosphorus Otel’de yüzlerce kuaför ve Tuğba Özay başta olmak üzere birçok ünlü mankenin katılımıyla gerçekleştirildi. Clinic Professional tarafından düzenlenen etkinlikler Türkiye’nin dört bir yanından mesleğinde başarılı kuaförleri buluşturdu. Kuaförlerin karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları, yeni model ve teknolojileri yakından takip etme fırsatı buldukları Güzellik Festivali’nin son gününde kuaförler arasında Topuz, Tesettür, Makyaj ve Renklendirme gibi alanlarda yarışmalar düzenlendi.

Tesettür alanında yarışmaya katılan Zonguldak Kardelen Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi sahibi Aygül Yılmaz, birçok rakibini geride bırakarak 3’üncü olarak Zonguldak’ın adını kürsüye yazdırdı. Türkiye genelinden yaklaşık 100 bayan kuaförünün katıldığı yarışmada modeli ile birlikte zorlu bir yarışmadan derece ile ayrılmanın sevincini yaşayan Zonguldak Kardelen Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi sahibi Aygül Yılmaz, yıllardır Zonguldak’ta hizmet verdiğini, kupayı Zonguldak adına aldığını söyledi. Uzun yıllardır Zonguldaklı kadınlara hizmet verdiğini ifade eden Aygül Yılmaz, Zonguldak’ın temsil etmenin ağır yükünü omuzlarında taşıdığının farkında olduğunu belirterek, “Bu yarışmadan 3’üncü oldum. Bu üçüncülük sadece benim değil, tüm Zonguldak’ındır” dedi.

Yarışmaya dereceye girenlere kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi