Zonguldak Valiliği ve Türk Kızılay Zonguldak Şubesi iş birliği ile Valilik binası önünde Zonguldak’ın Kanında Hayat Var, Sensiz Olmaz Kan Dostum” adı altında kan bağışı ve kök hücre kampanyası düzenlendi.

Kampanya’ya bir destekte Zonguldak Bakkallar Tekel Bayileri ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Kadir Habiboğlu’ndan geldi.

5 buçuk ay önce korona virüse yakalanan ve zorlu bir tedavi sürücünden sonra koronavirüsü atlatan Habiboğlu, soluğu kan bağışı kampanyasında aldı.

Zonguldak Bakkallar Tekel Bayileri ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, doktorların üstün gayreti ile bu hastalığı atlattığını ifade ederek, “5 buçuk ay önde bu korona denen illete yakalandık. Allah’a şükür hocalarımızın üstün gayreti ile bu hastalığı atlattık. Şimdi hemen kan bağışımızı yapmaya geldik. Ben bu hastalığa yakalanmadan kan bağışında bulunuyordum. Beni bu işe Kızılay Başkanımız Aydın Başkanımız alıştırdı. Benim böyle çok kan verme alışkanlığım yoktu. Sanırım bu beşinci olacak. Hayatım devam ettikçe kan vermeye devam edeceğim” dedi. (Meryem Demir)

Editör: Haber Merkezi