Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine bağlı Sağlık Uygulama ve Araştırma  Hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapan Adem Hacıoğlu  (42) son yolculuğuna sevenleri tarafından uğurlandı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Fizyoterapist Adem Hacıoğlu, yakalandığı COVİD-19 nedeniyle yaklaşık 20 gündür Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altında bulunuyordu.

Dün akşam hayatını kaybeden Fizyoterapist Adem Hacıoğlu için görev yaptığı Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik önünde tören düzenlendi.

Düzenlenen törene,  hayatını kaybeden Fizyoterapist Adem Hıcaoğlu’nun eşi, çocukları ile ailesi ve yakınları, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şenay Özdolap, BEÜ Genel Sekreteri Hayri Bulazar, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, hastane  doktorları, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Arzu Kara, sendikacılar, hastane çalışanları katıldı.

Başhekimlik önünde düzenlenen törende Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından dua okundu. Ardından helallik alındı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı törende yaptığı kısa konuşmasında, “Sağlık  Uygulama ve Araştırma Hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapan Adem Hacıoğlu arkadaşımız COVİD-19’dan yaşamını yitirdi. Bu hastalık ile ilgili tüm sağlık çalışanları görevlerini yerine getiriyorlar. Hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah’tan rahmet diliyor. Eşi ve çocukları ile tüm ailesi ve meslektaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

COVİD-19 nedeniyle hayatını kaybeden Fizyoterapist Adem Hacıoğlu, yapılan törenin ardından Kozlu İlçesinde bulunan Maden Şehitleri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: Haber Merkezi