Zonguldak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür V. Ahmet Korkmaz, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu’nu ziyaret etti.

Zonguldak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür V. Ahmet Korkmaz ve personeli Cemil Birinci ile birlikte Başkan Savaş Çiloğlu’nu ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Çiloğlu, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sivil toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün aldığı kararlar doğrultusunda ülke genelinde STK ları ziyaret çerçevesinde gerçekleşen ziyarette Sayın Korkmaz derneklerin karşılaştıkları sorunları yerinde tespit etmek, görüş ve önerilerini almak ve yeni çıkan yönetmelik hakkında STK’ları bilgilendirmek amacıyla bir dizi ziyaret programı yaptıklarını ifade etti. Ayrıca STK’ların önemine de vurgu yapan Korkmaz, derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Dernek binamızda yönetim kurulumuz Bülent Yalçın ve Nevzat Tutal’ın da hazır bulunduğu ziyarette, dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgi vererek son üç yılda yaptığımız bazı faaliyetleri içeren bir dosyayı kendisine sundum. Dosyayı dikkatle inceleyen Korkmaz, özellikle eğitim alanında yaptığımız "bir zamanlar bende" projemizin önemine dikkat çekerek yaptığımız faaliyetler için teşekkür etti. Oldukça olumlu geçen ziyarette Korkmaz ve Birinci çalışmalarımızda başarılar diledi.”dedi.

Başkan Çiloğlu Zonguldak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür V. Ahmet Korkmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.”

Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi