Tunçtürk açıklamasında, “02.07.2021 tarih ve 31529 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan sonuçlara göre hizmet kolundaki diğer sendikaların erimesine rağmen, Sendikamız 44.192 üye sayısına ulaşarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyümesini sürdürmüştür” diyerek şunları söyledi:

“Pandemi ile mücadele döneminde bulunsak da, bu başarı Sendikamızın hak, emek ve alın teri mücadelesinin sonucudur. Kamu çalışanları hak ve menfaatlerini Toplu Sözleşme masasında korumayan sarı Sendika yerine, hak mücadelesinden hiçbir taviz vermeyen Sendikamızı tercih etmiştir.

Türk Büro-Sen olarak, üyelerimiz ve kamu çalışanlarının teveccühüne layık olmak için, elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Memurlarımızın mevcut haklarının korunup geliştirilmesi, yeni kazanımlar elde edilmesi, kamunun kanayan yarası sözleşmeliler, Yardımcı Hizmetliler, Ek gösterge sorunu, Bayram ikramiyesi verilmesi, ek zam ve refah payı ödenmesi konularında mücadelemiz hız kesmeden devam edecektir.

Mücadelemizin bayraktarlığını yapan, Şube Başkanlarımız, Şube Başkan Yardımcılarımız, İl, İlçe, İşyeri Temsilcilerimiz ve hak aramak için bizlere inanarak üyeliği ile destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederiz” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi