Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezini ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı, Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Mehmet Günaydın ve kan bağış merkezi çalışanları karşıladı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, “Sayın milletvekilimiz ve belediye başkanlarımız Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezimizin Ağustos ayında açılan yeni binasına gelerek bizleri mutlu ettiler. Yeni binamızı gezen vekilimiz ve belediye başkanlarımız kan bağışının önemine dikkat çekilerek kana olan ihtiyacın arttığı bu günlerde sağlığı yerinde olan tüm duyarlı vatandaşları kan bağışı yapmaya davet ettiler. Bizde diyoruz ki; Kan bağışı yaparak hiç tanımadığınız 3 kişinin hayatını kurtarabilirsiniz. Bağışladığınız kan ihtiyaç sahibine ulaştığında Kızılay siz değerli bağışçılarımıza ulaşıyorlar. Hayat kurtarmanın gurur ve mutluluğunu yaşamak için siz de kan verin, hayat kurtarın” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi