Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı 19 Şubat Cuma günü saat 21.00'de başladı. Kısıtlama 22 Şubat Pazartesi 05.00 itibarıyla sona erecek.

İçişleri Bakanlığınca daha önce çıkarılan genelgeler kapsamında haftalardır uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 19 Şubat Cuma günü saat 21.00'de başladı. Kısıtlama 22 Şubat Pazartesi 05.00 itibarıyla sona erecek. Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde vatandaşların temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için tüm tedbirler alındı.

Kısıtlama kapsamında market, bakkal, manav, kasap, kuru yemişçi ve çiçekçiler, cumartesi ve pazar günü 10.00-17.00 saatlerinde açık olacak. Belirtilen saatler arasında bu iş yerleri, aldıkları siparişleri vatandaşlara teslim edebilecek. Yaya olarak alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar ise ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap, kuru yemişçi, çiçekçi, fırın ya da ekmek satış noktalarından alışverişlerini yapabilecek. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi